Workshops "XXL-breien"

Woondeken XXL-breien

Tijdens het XXL-breien gaan we aan de slag met heerlijk zachte wol. Het resultaat is een gezellige warme woondeken. Je ideale bondgenoot voor die koele avonden (terwijl je je hoofd vlijt tegen de schouder van je partner … of hond, kat, zetel, …). En ongetwijfeld een fantastische eye-catcher voor je interieur.

Tijdens de workshop vormen we 3kg kwaliteitsvolle Merinowol om tot een plaid van ongeveer 90cm x 150cm. (De maat kan wat verschillen afhankelijk van hoe vast we breien.) Maak je graag een grotere plaid van 130cm x 180cm? Geef dat even door bij je inschrijving en ik zorg dat de extra wol voor je klaar ligt.

De beschikbare natuurkleuren zijn ivoor en antraciet. Maar je kan ook kiezen voor een gekleurde wol volgens de opties in de slideshow hierboven. Dit tegen de meerprijs van het materiaal en, omwille van de levertermijn, tot 2 weken voor de workshopdatum. Je kan ook steeds in het atelier terecht tijdens de openingsuren om je kleurkeuze te maken. Daar kan je van alle kleuren een staaltje bekijken.

We variëren met 2 technieken. Bij het armbreien doen je armen dienst als breipennen en zit je dus letterlijk met je armen heerlijk in de wol. Bij het tafelbreien ben je ietsje vrijer; je breit immers met je handen, terwijl de wol op de tafel rust. Ervaring is alvast geen vereiste voor beide technieken.

Data & locatie:

  • Momenteel is er geen workshop Woondeken XXL-breien gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Laat dan zeker even je gegevens achter via de knop hieronder.
  • Zegt een creatief ontspanmoment met vriendinnen, collega's of familie jou wel iets? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, teambuilding of creatieve namiddag? Op jouw locatie of bij Atelier Mint? Neem dan zeker even contact met me op.

Prijs:

  • De basisprijs is €105 per persoon. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een Atelier Mint workshop: het aanleren van de techniek, 3kg Merinowol in ivoor of antraciet, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én je neemt een woondeken naar jouw smaak mee naar huis.
  • Indien je de grotere versie woondeken wil maken, een supplement van €24,50 voor de extra wol (in ivoor of antraciet).
  • Indien gewenst, een supplement van €29,50 voor 3kg biologisch gekleurde wol (anders dan ivoor of antraciet).
  • Een supplement van €64,50 voor de grotere woondeken in biologisch gekleurde wol (anders dan ivoor of antraciet).

Inschrijven voor het gewenste moment kan via de knoppen hieronder. Vermeld daarbij zeker je kleurkeuze (ivoor, antraciet of één van de kleuropties) en of je extra wol wenst.

Heb je interesse in de workshop, maar kan je niet op één van de geplande data? Registreer je dan even via de knop 'Ik heb interesse' en ik hou je op de hoogte van nieuwe data.

Tot dan!