Foto's met dank aan Laura van Laura de Bock Fotografie

Hé hallo, ik ben Daisy

 

- mama van 2 prachtige diamantjes – echtgenote van onze eigen superman – actieveling en rustzoeker in één – ongelooflijke dessertliefhebber – dromer – perfectionist (work in progress) – grote Kerstfan - en

 

de energie achter Atelier Mint. Mijn grote passies zijn immers creëren en interieur. Met Atelier Mint wil ik jou dan ook graag inspireren tot, en onderdompelen in, een creatieve doe-ervaring om tot je eigen woonaccessoires te komen. Ik hou er van om van een huis je thuis te maken. En hoe kan dat beter dan met handgemaakte decoratie items? Dit moment van creëren, van inspiratie opdoen, gelijkgestemden ontmoeten en vanuit de essentie beleven, organiseer ik in de vorm van workshops, doe-het-zelf pakketten en materialen. 

 

Als kind genoot ik al van het creatief bezig zijn; dit werd met de paplepel ingegeven door mama. Stilaan verdween deze bezigheid voor mij echter naar de achtergrond, maar niet de behoefte. Het is immers een ideale manier om tegengewicht te geven aan de dagelijkse drukte, routine en verwachtingen. Jezelf creatief uiten, geeft rust in je hoofd en inspireert. In mijn leven werd dat gevoel weer extra aangewakkerd door de verbouwing van onze woning.

 

Maar ik veranderde niet snel genoeg van koers. Aan het begin van de zomer ging mijn lichaam in protest tegen de strijd die ik al een hele tijd leverde op professioneel vlak. Een periode van gedwongen rust volgde, wat maakte dat ik ook mentaal heel wat klappen te verwerken kreeg. Stilaan bouwde ik mijn energie terug op vanuit creatieve projecten. Dankzij deze periode zijn voor mij alle puzzelstukjes in elkaar gevallen. Mijn fantastische missie is deze beleving ook toegankelijker maken voor anderen. Je creatief ontwikkelen en bezig zijn, nodigt immers uit tot een moment van ontspanning en mentale rust, tot herbronnen en inspiratie opdoen.

 

Ik hou van het schrijven van en het luisteren naar verhalen. Dat doen we bij Atelier Mint met elk item dat we creëren. Klaar om jouw verhaal te schrijven en te delen? Klaar om te Minten?

 

Neem dan zeker een kijkje in de workshopagenda  en reserveer snel je plaats.

 

Ik zie je heel graag dan!