Belangrijke nota i.v.m. COVID-19

Tijdens alle workshops en creamomenten zullen we de meest recente maatregelen rond COVID-19 ter harte nemen. Ben je ingeschreven, dan krijg je ten gepaste tijde alle specifieke info hierover. Zo kunnen we volop genieten van ons moment creëren & onthaasten én zorgen voor elkaars gezondheid. 

Workshops

Een aantal uurtjes gezellig beleven, een techniek aanleren en samen aan de slag gaan. Jij brengt je enthousiasme mee; ik voorzie alle materialen, de nodige tools, een stap-voor-stap handleiding met foto’s en tips, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes (ah ja, natuurlijk!). Na afloop neem je een uniek woonaccessoire mee naar huis.

De workshops vinden steeds plaats in beperkte groep. Zo heeft iedereen voldoende tijd, begeleiding en ruimte. De duurtijd is afhankelijk van de techniek en het item dat we maken. Hieronder vind je een overzicht van de technieken. Klik zeker verder voor meer info en laten we samen minten!

Workshops "Manden draaien"

 

Een mand van touw, om eindeloos te variëren.

Workshops "XXL-breien"

 

Creëer met wol een heerlijk tijdloos item.

Workshops "Stippen op porselein"

 

Tover je porselein om tot een stijlvol, uniek item.

Combi "Pimp my totebag - Stippen op porselein"

 

Een superleuk moment met je dochter, zoon, petekind, kleinkind, neefje, nichtje, … 

Workshops op maat

Zegt een creatief ontspanmoment met vriendinnen, collega's of familie jou wel iets? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, teambuilding of creatieve namiddag? Op jouw locatie of bij Atelier Mint?

Neem dan even contact op via daisy@ateliermint.be of het contactformulier.

Creamomenten

Tijdens de creamomenten zwaait de deur van de workshopruimte vrij voor je open! Op deze momenten kan je er terecht voor een themaproject. Het biedt je de mogelijkheid om te ontmoeten & creëren.

Hoe werkt het? Je schrijft je vooraf in op de dag(en) en voor het project naar keuze. Ik voorzie alle nodige materialen & tools, plus een hapje en drankje. Op de dag zelf staat alles voor je klaar en kan je samen met de andere deelnemers gezellig aan de slag. Het is de bedoeling dat je al kennis van de techniek hebt, al ben ik zeker in de buurt bij vragen.

Creamoment "Manden draaien XL"

Eventjes geduld voor nieuwe data. Stuur intussen zeker een mailtje bij interesse.

Inschrijven kan via mail. Vermeld even welke dag(en) je aanwezig zal zijn en welke kleur garen (oranje, donkerblauw of petrolgroen) ik voor je mag voorzien.

Prijs: €38 voor het materiaalpakket en €5 per aanwezige zaterdag.


Reacties van deelnemers

 

"Je voelt de energie en enthousiasme, en tegelijkertijd breng je ons helemaal tot rust tijdens het manden draaien. Bovendien heb je ons lekker verwend als gastvrouw!" - Marijke

 

"Leuk concept, origineel. Gezellige locatie met zeer warme ontvangst!!! Je voelt je individueel goed ondersteund, speciaal. Attentie en uitleg boekje achteraf heel professioneel." - Eef

 

"Je bent fantastisch!! Echt je ding. Rustige, kalme aanpak!" - Tine