Workshops "Stippen op porselein"

We duiken in de wereld van het stippen. Met deze techniek tover je porselein in een handomdraai om tot een vrolijk, stijlvol en uniek item. Om te geven of om zelf van te genieten!

We starten de workshop met een korte introductie over de basisprincipes van het stippen. Daarna zet je zelf een patroon uit op een porseleinen item. Zonder twijfel zie je straks heel wat bewonderende blikken aan de eettafel.

Data & locatie:

  • Voorlopig is er geen workshop stippen gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Laat dan zeker even je gegevens achter via de knop hieronder.
  • Zegt een creatief ontspanmoment met vriendinnen, collega's of familie jou wel iets? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, teambuilding of creatieve namiddag? Op jouw locatie of bij Atelier Mint? Neem dan zeker even contact met me op.

Prijs: €45. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een Atelier Mint workshop: het aanleren van de techniek, handige tips en tricks, de materialen, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én een woonaccessoire naar jouw smaak.

 

* Special * 

Stippen op porselein Deluxe - Tover je porselein om tot een stijlvol, uniek item en geniet intussen van een heerlijk ontbijt met bubbels.

Praktisch: voorlopig is er geen workshop stippen gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Laat dan zeker even je gegevens achter via de knop hieronder.

Prijs: €57 p.p. (inbegrepen alle voordelen van een Atelier Mint workshop en een ontbijt met bubbels)

 

Inschrijven kan via onderstaande knoppen. Heb je interesse, maar kan je niet op de geplande datum? Laat dan even je gegevens achter via de knop 'Ik heb interesse' of stuur een mailtje aan daisy@ateliermint.be.

Tot snel!

De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.