Combiworkshop "Pimp my totebag - Stippen op porselein"

Kom gezellig samen wat leuke tijd doorbrengen met je dochter, zoon, petekind, kleinkind, neefje, nichtje, … tijdens deze combiworkshop van PINoodelz en Atelier Mint.

De kids gaan aan de slag met o.a. sjablonen, textielverf & -stiften en flock-, flex- & glitterfolie om hun eigen totebag te personaliseren. Heidi van PINoodelz, met heel wat ervaring in het maken van de mooiste handtascreaties, zal hen hierbij begeleiden. Zo nemen onze jongste workshopdeelnemers ‘s avonds een handige en unieke tas mee naar huis. Zonder twijfel zullen ze hem met trots dragen. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De volwassenen duiken in de wereld van het stippen. Met deze techniek tover je porselein in een handomdraai om tot een vrolijk, stijlvol en uniek item. We starten de workshop met een korte introductie over de basisprincipes van het stippen. Daarna zet je een patroon uit op een set van drie schaaltjes of één grote schaal. Aan jou de keuze welk item straks bewonderende blikken oproept aan de eettafel.

Data & locatie:

  • Voorlopig is er geen combiworkshop gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Laat dan zeker even je gegevens achter via de knop hieronder.

Prijs: €75 per duo. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een PINoodelz & Atelier Mint workshop: het aanleren van de technieken, handige tips en tricks, de materialen, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én een woonaccessoire naar jouw smaak.

Inschrijven kan via onderstaande knoppen. Heb je interesse, maar kan je niet op de geplande datum? Laat dan even je gegevens achter via de knop 'Ik heb interesse' of stuur een mailtje aan daisy@ateliermint.be.

De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Tot dan!

Heidi & Daisy