Home » Ontmoeten » Workshops Manden draaien

Workshops "Manden draaien"

Geen rondslingerende spullen meer? Nooit meer je sleutels kwijt? Een opbergmand die functioneel is én prachtig om naar te kijken? In deze workshop leer je op een leuke manier je eigen mand van touw maken. Je kiest zelf je kleur en dankzij de basistechniek kan je nadien eindeloos variëren. We maken er enkele gezellige uurtjes van, waarop ik je de techniek aanleer en we samen aan de slag gaan. Na afloop neem je een mooi en functioneel woonaccessoire mee naar huis.

 

Data & locatie:

  • woensdag 23/09/'20 van 18u30 tot 22u @ Atelier Mint, Stadswal 14, Beringen

Prijs: €58 per persoon. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een Atelier Mint workshop: het aanleren van de techniek, een stap-voor-stap handleiding met foto’s en tips, de materialen, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én een woonaccessoire naar jouw smaak. De afgewerkte mand heeft een referentiemaat van 14 cm doorsnede en 7 cm hoogte.

De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.

 

Heb je interesse, maar kan je niet op de geplande datum? Laat dan even je gegevens achter via de knop 'Ik heb interesse' of stuur een mailtje aan daisy@ateliermint.be.

Tot snel!