Workshops "Manden draaien"

Geen rondslingerende spullen meer? Nooit meer je sleutels kwijt? Een opbergmand die functioneel is én prachtig om naar te kijken? In deze workshop leer je op een leuke manier je eigen mand van touw maken. Je kiest zelf je kleur en dankzij de basistechniek kan je nadien eindeloos variëren. We maken er enkele gezellige uurtjes van, waarop ik je de techniek aanleer en we samen aan de slag gaan. Na afloop neem je een mooi en functioneel woonaccessoire mee naar huis.

Deze workshop vindt plaats in 2 edities: basis en XL. De basis afgewerkte mand heeft een referentiemaat van 14 cm doorsnede en 7 cm hoogte. De afgewerkte mand XL heeft een referentiemaat van 24 cm doorsnede en 20 cm hoogte. De XL workshop omvat 2 sessies. Tijdens de eerste sessie leer ik je de techniek aan, maken we de basis van de mand  en de aanzet voor de hoogte. Tijdens de tweede sessie werken we de mand af.

 

Data & locatie:

  • Momenteel is er geen workshop Manden draaien gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Laat dan zeker even je gegevens achter via de knop hieronder.
  • Zegt een creatief ontspanmoment met vriendinnen, collega's of familie jou wel iets? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, teambuilding of creatieve namiddag? Op jouw locatie of bij Atelier Mint? Neem dan zeker even contact met me op.

Prijs: €58 per persoon voor het basis manden draaien; €69 per persoon voor beide sessies manden draaien XL. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een Atelier Mint workshop: het aanleren van de techniek, een stap-voor-stap handleiding met foto’s en tips, de materialen, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én een woonaccessoire naar jouw smaak.

De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.

 

Heb je interesse, maar kan je niet op de geplande datum? Laat dan even je gegevens achter via de knop 'Ik heb interesse' of stuur een mailtje aan daisy@ateliermint.be.

Tot snel!