Home » Ontmoeten » Workshops Manden draaien

Workshops "Manden draaien"

Geen rondslingerende spullen meer? Nooit meer je sleutels kwijt? Een opbergmand die functioneel is én prachtig om naar te kijken? In deze workshop leer je op een leuke manier je eigen mand van touw maken. Je kiest zelf je kleur en dankzij de basistechniek kan je nadien eindeloos variëren. We maken er enkele gezellige uurtjes van, waarop ik je de techniek aanleer en we samen aan de slag gaan. Na afloop neem je een mooi en functioneel woonaccessoire mee naar huis.

Deze workshop vindt plaats in 2 edities: basis en XL. De basis afgewerkte mand heeft een referentiemaat van 14 cm doorsnede en 7 cm hoogte. De afgewerkte mand XL heeft een referentiemaat van 24 cm doorsnede en 20 cm hoogte. De XL workshop omvat 2 sessies. Tijdens de eerste sessie leer ik je de techniek aan, maken we de basis van de mand  en de aanzet voor de hoogte. Tijdens de tweede sessie werken we de mand af.

 

Data & locatie:

  • Manden draaien XL op woensdag 27/1/'21 (sessie 1: aanleren techniek en begin van de mand maken) & 10/2/'21 (sessie 2: afwerking) van 19u30 tot 21u30 @ Atelier Mint, Stadswal 14, Beringen (volzet) -> Deze sessie verplaatst naar een latere datum.
  • Manden draaien XL op woensdag 17/2/'21 (sessie 1: aanleren techniek en begin van de mand maken) & 3/3/'21 (sessie 2: afwerking) van 19u30 tot 21u30 @ Atelier Mint, Stadswal 14, Beringen -> Deze sessie verplaatst naar een latere datum.
  • Manden draaien basis op dinsdag 2/2/'21 van 18u30 tot 22u @ Atelier Mint, Stadswal 14, Beringen (Alle plekjes voor deze workshop zijn momenteel gereserveerd. Indien je me een mailtje stuurt, breng ik je graag op de hoogte als er een plekje vrij komt of als ik een nieuwe workshopdatum geprikt heb.) -> Deze sessie verplaatst naar een latere datum.

Prijs: €58 per persoon voor het basis manden draaien; €69 per persoon voor beide sessies manden draaien XL. Hiervoor krijg je de volledige beleving van een Atelier Mint workshop: het aanleren van de techniek, een stap-voor-stap handleiding met foto’s en tips, de materialen, het gebruik van de nodige tools, ondersteuning, drank en lekkere tussendoortjes, én een woonaccessoire naar jouw smaak.

De workshop gaat door bij voldoende inschrijvingen.

 

Heb je interesse, maar kan je niet op de geplande datum? Laat dan even je gegevens achter via de knop 'Ik heb interesse' of stuur een mailtje aan daisy@ateliermint.be.

Tot snel!